welkom Zuid-AfrikaMooi Afrika reizen zorgt ervoor dat uw reis naar Afrika tot in de puntjes is geregeld en biedt u persoonlijke aandacht en oog voor detail, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw reis door het prachtige Zuidelijke Afrika!

Wanneer u met een groep wenst te reizen helpen we u, afgestemd op uw wensen, te beslissen welke route voor u het beste geschikt zou zijn en geven een duidelijk beeld wat u zoal kunt verwachten. De reizen zijn zeer transparant en op die manier weet u exact wat wel en wat niet ingesloten is, zodat u achteraf nooit voor verassingen zult komen te staan.

Onze avontuurlijke groepsreizen beschikken over de meest populaire routes door Zuidelijk Afrika, tegen de voordeligste prijs!

Kruger National ParkEsther Smulders geeft u graag advies en staat voor u klaar om u een onbezorgde en onvergetelijke reis naar Zuidelijk Afrika te bezorgen.
Vanaf haar eerste bezoek aan Zuidelijk Afrika in 2003, heeft dit prachtige continent haar gegrepen en zijn er 12 intensieve bezoeken gevolgd, om zo haar expertise te  vergroten, de natuur en de mensen achter deze cultuur te leren kennen. Ook zijn alle accommodaties op onze routes van de individuele reizen persoonlijk bezocht, om op die manier een nog beter persoonlijk advies te kunnen geven aan onze reizigers.
Vanaf 2006 is Esther actief in het organiseren van mooie routes door Zuid-Afrika en het geven van advies voor de reizigers van groepsreizen door Zuidelijk Afrika.

Ga met ons mee en beleef een prachtig avontuurlijke reis door Zuidelijk Afrika!

Onze partner in Afrika is geregistreerd bij:

Tours en Transport Zuid-Afrika tour and safari association Namibia Travel confederation Zuid-Afrika

South Africa Tourism Services Association cape town tourism Zuid-Afrika