Zuid-Afrika

Kaapstad Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Afrika.

Men zegt weleens;’the world in one country’, door de grote variëteit aan fantastische vergezichten, wisselende landschappen, vele verschillende volken met hun eigen cultuur en taal, de diverse activiteiten die hier te ondernemen zijn en niet te vergeten; het wild, dat vrij rondwandelt in de vele parken die Zuid-Afrika rijk is.

Dit is wat Zuid-Afrika zo uniek maakt en wat je na één bezoek terug laat verlangen naar dit fantastische land!

Lesotho

Lesotho

Lesotho is een land dat in zijn geheel wordt omringd door Zuid-Afrika. Ook wel bekend als het Koninkrijk Lesotho, ‘Land of our Fathers’ en ‘the Kingdom in the Sky’.

Een natie ondergedompeld in traditie en cultuur. Het is beroemd om zijn prachtige bergpassen, kleine gemeenschappen en de natuur. Door zijn hoogte blijft Lesotho het hele jaar koel, met sneeuw op vele toppen en bergpassen.

Nog nauwelijks beïnvloed door de handen van de mens en de bevolking leeft nog grotendeels volgens hun traditionele manieren en waarden.

Namibië

Duinen Sossusvlei Namibië

Namibië is het meest westelijke land van Zuidelijk Afrika en is de thuisbasis van enkele van de mooiste woestijn vlaktes en zandduinen.

Deze natie heeft een werkelijk uniek landschap; volledig in tegenstelling tot Angola, Zuid-Afrika en Botswana die haar buren zijn.

Namibië is met haar 824000 vierkante kilometer een van de grootste landen van Afrika.

Botswana

Okavango Delta Botswana

Botswana bevindt zich in Zuidelijk Afrika en wordt ingesloten door Zimbabwe, Zambia, Zuid-Afrika en Namibië.

Dit land is een van de meest geliefde toeristische bestemmingen in Afrika.

Ondanks het feit dat een heel groot land is, blijft Botswana een van ‘s werelds kleinste gemeenschappen met haar bevolking van iets meer dan twee miljoen mensen.

Zimbabwe

Victoria Falls Zimbabwe

Zimbabwe is een ongelooflijk mooi, met land ingesloten natie in het centrum van Zuid-Afrika. Met haar oppervlakte van ruim 390 duizend km², is het bijna 13 keer zo groot als België.

Wereldwijd bekend door haar grens met Zambia via het prachtige Victoria Falls en de woeste Zambezi River. De Limpopo rivier vormt de natuurlijke grens met Zuid-Afrika.

Zimbabwe is een land van verbazingwekkende schoonheid en is heeft geen enkel tekort aan attracties en activiteiten.

Mozambique

Mozambique groepsreis Afrika

Mozambique is een waar paradijs met eindeloze idyllische stranden (een kustlijn van wel 2655km lang!) en een bruisende ontspannen sfeer. Dwars door het land stroomt de Zambezi rivier vanuit het buurland Zambia naar de oceaan.

Mozambique staat bekend om haar gezellige avond en nachtleven (het hele jaar door), als schepper van het instrument de Marimba en door haar unieke mix van muziek.
Geniet van de gezellige sfeer, de verse cocktails en de prachtige locaties!