Comfort rondreizen, kleine groepsreizen

Onze avontuurlijke Comfort groepsreizen, kunnen het beste worden omschreven als de ‘business class’ onder de avontuurlijke reizen.
We reizen in kleine groepen van maximaal 12 reizigers, in een op maat gespecialiseerde 4×4-avonturenvoertuig, die ons over unieke routes vervoert, waar we authentieke ervaringen op zullen doen en zullen overnachten in zorgvuldig geselecteerde accommodatie.

De op maat gemaakte voertuigen beschikken over roterende stoelen, zodat u tijdens mooie bezichtigingsmomenten de stoel een kwartslag kunt draaien. Daarnaast beschikt u over persoonlijke airconditioning, leeslampjes en USB-poorten, evenals elektronische kluizen op elke stoel voor paspoorten, telefoons en kleinere waardevolle spullen.
Een toilet aan boord, een koelkast en een waterfiltratiesysteem met gezuiverd drinkwater tijdens de reis, vormen een aanvulling op het scala aan extra functies en services die beschikbaar zijn op deze tours.

Hieronder treft u de beschikbare kleine comfort groepsreizen van 2020 aan.

7 DGN

De Garden Route

ZAR 17.250/ vanaf € 1.100,- *
Zuid Afrika Garden Route

Geniet van een rondreis door betoverend Zuid-Afrika, met een bezoek aan de geliefde Garden Route, Tsitsikamma National Park en Addo Elephant National park.

Landen: Zuid-Afrika

7 DGN

Namibië en Botswana – Delta en Chobe trail

ZAR 31.950/ vanaf € 2.039,- *
Botswana Okavango Delta

Ontmoet de San gemeenschap, en begeef je naar een van ’s werelds meest unieke wildernisgebieden; de Okavango delta in Botswana. Bewonder de nijlpaarden en olifanten tijdens een rivier cruise door het Chobe National park en eindig je safari bij de spectaculaire Victoria Falls!

Landen: Namibië – Botswana – Zimbabwe

9 DGN

Het beste van Botswana

ZAR 29.750/ vanaf € 1.895,- *
Botswana Okavango Delta

De tour start bij de spectaculaire Victoria Falls, waar je kunt wilwaterraften of een andere activiteit kunt ondernemen. We genieten van de wilde dieren tijdens een riviercruise in het Chobe NP, waarna we ons begeven naar een van ’s werelds meest unieke wildernisgebieden; de Okavango Delta. We sluiten onze reis af met een bezoek aan de San bevolking in de Kalahari woestijn.

Landen: Zimbabwe – Botswana – Zuid-Afrika

12 DGN

Ontdek Namibië

ZAR 40.950/ vanaf € 2.612,- *
Rondreis woestijn en delta Etosha National Park

De perfecte combinatie van culturele interactie met de Himba’s, wildlife in Etosha en Okavango Delta, adembenemende landschappen en avontuur in Vic Falls en Swakopmund!

Landen: Namibië

13 DGN

Het beste van Namibië 

ZAR 37.950/ vanaf € 2.420,- *
Duinen Sossusvlei Namibië

De tour vertrekt vanuit Kaapstad via de cederbergen en de oranje rivier naar Namibië. Hier genieten we van de Fish River Canyon, het Namib Naukluft NP en haar prachtige Sossusvlei duinen.
Vervolgens genieten we van het wild in het uitgestrekte Etosha NP.

Landen: Zuid-Afrika – Namibië

14 DGN

Ontdek Mozambique

ZAR 39.950/ vanaf € 2.545,- *
Mozambique groepsreis Afrika

Witte stranden en helderblauwe wateren vormen de achtergrond van deze reis. Via de prachtige Panorama route reizen we voor een safari naar het Kruger NP. In Mozambique we will explore Mapute, enjoy the beaches of Inhambane alvorens te gaan genieten van de Bazaruto archipel.
Een bezoek aan Swaziland met een game drive in Hlane game reserve maakt onze reis compleet.

Landen: Zuid-Afrika – Mozambique – Swaziland

20 DGN

Zuid-Afrika – Namibië – Botswana – Zimbabwe/ Kaapstad naar Victoria Falls

ZAR 62.950/ vanaf € 4.015,- *
Kaapstad naar Kruger NP Victoria Falls

Onze populairste tour, belicht de meest ongelooflijke bezienswaardigheden van Zuid-Afrika. We starten in Kaapstad en reizen helemaal naar de majestueuze Victoria Falls in Zimbabwe!
In Namibië trekken de woestijn in, klimmen op de zandduinen en genieten van een zonsopkomst. Safari in het uitgestrekte Etosha NP, een mokoro rit in Botswana door de Okavango Delta en een boottocht op de Chobe rivier. Deze reis heeft het allemaal!

Landen: Zuid-Afrika – Botswana – Namibië – Zimbabwe

20 DGN

Ontdek Zuid-Afrika

ZAR 49.450/ vanaf € 3.155,- *
Garden route Drakensbergen

Geniet van een 20-daagse Afrikaanse avontuurlijke tour door Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho, waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan avonturen!

Landen: Zuid-Afrika – Swaziland – Lesotho